Download de Algemene Voorwaarden

Mijn naam is natuurlijk niet echt Willie Wortel maar Bob den Heijer. Deze website is voortgevloeid uit mijn hobby en ik sta geregistreerd onder KvK nr 66612705. Ook ik zal aan garantie afwikkelingen en retourzendingen doen.

Ik doe mijn best om alles in voorraad te houden en als u voor 4 uur besteld zult u het waarschijnlijk de volgende dag binnen hebben.

Omdat de meeste artikelen een lage prijs hebben  kunt u kiezen voor verzending per briefpost. U betaalt dan alleen voor de postzegels die nodig zijn voor het gewicht van de producten. De kosten hiervoor worden berekent in het winkelwagentje nadat u uw adres invult. U kunt ook kiezen voor pakketpost of een brievenbuspakketje met PostNL. Als het gaat om een grote bestelling adviseer ik u om voor de aangetekende verzendmethode te kiezen voor €8,60. Hiermee zijn uw goederen tot € 500 verzekerd.

Velen zullen het vanzelfsprekend vinden maar ik meld het hier toch nog even: Ik ben nooit en te nimmer verantwoordelijk voor eventuele schade aan mens en/of materieel, ontstaan door het opvolgen van mijn voorbeeld instructies of het gebruiken van deze producten. Bedenk ook dat het hier gaat om hobbyelektronica en u zelf verantwoordelijk bent voor de juiste werking.

U kunt makkelijk vragen en/of opmerkingen doorgeven via het contact formulier. Als u liever telefonisch contact heeft kunt u dit ook via het formulier aangeven.

Mijn gegevens:

KvK nr 66612705

BTW-id: NL001717208B17

Bob den Heijer
Loenensestraat 165
2574RK den Haag