U heeft 14 dagen bedenk tijd na de aankoop zonder opgave van reden. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de artikelen ongebruikt zijn, in onberispelijke staat zijn en voorzien zijn van de originele labels of verpakking. Het gaat hier om hobby electronica dus het is voor mij vaak niet vast te stellen of er door de gebruiker kortsluiting is gemaakt.

De verzendkosten om het te retourneren zijn voor eigen rekening en kan ik alleen accepteren met een track en trace code. Als het om een aanzienlijk bedrag gaat adviseer ik u verzekerd te versturen.

Alvorens het retourneren kunt u mij op de hoogte stellen via email of het contact formulier. Daarna zal het binnen 7 dagen geretourneerd moeten worden.

Bij een defect of een verzending waarbij onverhoopt wat mis is, ontvang je van ons een retourlabel waarmee je de zending kosteloos kan retourneren door het af te geven bij een PostNL punt. Het retour sturen van de producten is voor eigen risico; we raden dan ook aan het retour product goed te verpakken en een track en trace code te bewaren.

Als het voor uw gemoedsrust officiëler moet kunt u gebruik maken van dit universeel herroepingsformulier. U kunt deze downloaden, uitprinten en aangetekend mee sturen.

Modelformulier_voor_herroeping

U kunt makkelijk vragen en/of opmerkingen doorgeven via het contact formulier. Als u liever telefonisch contact heeft kunt u dit ook via het formulier aangeven.

Mijn gegevens:

KvK nr 66612705

Bob den Heijer
Loenensestraat 165
2574RK den Haag